Er du som kvinde eller pige utryg ved at gå alene ude om aftenen? I så fald er du ikke alene.
Det er hvad vi på godt jysk kalder “træls” at det skal være sådan. Men det er desværre den virkelighed vi befinder os i.

Selvom sandsynligheden for at bliver overfaldet er meget lille, så findes der desværre nogle mænd, der ikke kan forstå, at et nej betyder nej. Nogle hankønsvæsener kan ikke finde ud af, at blot fordi en kvinde er festligt klædt, så er det ikke en åben invitation til et “ta’ selv bord”.

Derfor har du måske overvejet at træne noget selvforsvar for kvinder?

Hos Proud Lions har vi heldigvis en løsning. Ikke bare selvforsvar for kvinder, men realistisk selvforsvars for kvinder specielt målrettet mod de angreb, du kan komme ud for på gaden. Vi har fokus på den danske lovgivning omkring nødværge og vi udvikler konstant vores træning, så den matcher det samfund, som vi er en del af. Vi er med andre ord de eneste i Fredericia, der kan prale af at have et konstant opdateret selvforsvarspensum. Det er en nødvendighed fordi voldsbilledet hele tiden ændrer sig. Og man ved desværre ikke hvornår man får brug for sin træning i en skummel opgang:

Selvforsvar for kvinder er dog ikke det samme som, at vi har rene selvforsvarshold udelukkende for kvinder. Holdet består både af mænd og kvinder. Det er det eneste der giver en realistisk træning, hvis du som kvinde skal kunne lære at forsvare dig effektivt.

Hvis du nogensinde for brug for det, så er det næsten sikkert, at det er en mand der overfalder dig. Så hjælper det ikke noget, at du kun kan forsvare dig mod Jette og Hanne. Så er det bedre, at du har lært at tæve Jens og Hassan.

Kom ned forbi os hos Proud Lions og hør nærmere om selvforsvar for kvinder.

Skal du være med? Tilmeld dig her