Onsdag den 19/9-2018 tog Cecilie Frank sammen med sin træner Mike Ramsing, afsted til Vejle til optagelses prøve til UC (Udviklingscenter), hvor der til dagligt trænes intenst med unge på både national, internationalt og landsholds niveau.

Cecilie Havde vist sit talent indenfor kamp da hun til Wonderful Copenhagen, slog den meget rutineret finske kæmper, med resultatet 27 – 15 og derved hev en guldmedalje samt landsholdspoint med sig hjem.

Denne hårdere træning er et andet niveau end Cecilie var vant til, men hun gik på med krum hals og gav ikke efter for presset og efter 1.5 times hård fysisk og psykisk træning kunne hun modtage beskeden for træner Bilal; ” Tillykke, du er optaget på UC!”.

Fremad rettet vil Cecilie Frank, træne sammen med sine nye sparringspartner og sin klubkammerat Markus Knudsen, der har været på UC det sidste halve år –  i UC 1 til 2 gange om ugen, samt komme ud til flere internationale stævner.

UC holdet et et skridt i mod landsholdsplaceringer, så der skal kæmpes for at samle point ind for at når denne position.

Vi er meget stolte over den udvikling vi har kunne se hos Cecilie og giver hende alt den opbakning hun kan få.

Stort tillykke fra Proud Lions’ bestyrelse og træner stab.