Lukas var lørdag den 8/9-2018 til Nord tyske mesterskaber. Han kæmpede godt og tålmodigt. I første kamp fulgtes de ad, Lukas blev lidt for ivrig og det gjorde at han i sidste periode var bagud 6-9. Han kæmpede sig stille og roligt tilbage og kom på 7-9 efter straf til modstanderen. Lukas sluttede flot af at lave underspark og kom på 9-9. Kampen gik i Golden point, ca 30 sek. Inde lavede modstanderen an-chagi, Lukas undveg og fulgte op med endnu et underspark. Alle troede tyskeren havde vundet, men Lukas vandt på Golden Point. I finalen 5 timer senere, var der ikke så meget energi tilbage i Lukas. Men de fulgtes tæt i alle 3 omgange. Lukas troede desværre kampen var slut og med 1,88 sek. tilbage af kampen blev han ramt på vesten og tabte 6-8. Dette er første internationale stævne som A- kæmper, så en sølvmedalje er meget flot.

Stort tillykke og flot indsats!