Flot resultat til Team Fredericia Taekwondo – Proud Lions ved Wonderful Copenhagen

Proud Lions var med til årets første pointgivende stævne i Danmark: Wonderful Copenhagen. Ikke nok med at det var årets første pointstævne, men også det første stævne som officiel klub.

På deltager listen var:

Lukas “The Beast” Hansen – Børnekæmper

Cecilie “Bodak” Frank – Junior Damer

Marcus “godstoget” Knudsen – Junior Herre

Første kæmper på banen var Lukas, der mødte en kæmper fra Albertslund. Hans modstander var blevet rykket en vægtklasse op, da han ikke havde en modstander, hvilket gjorde at Lukas var et hoved højere.

Dette skræmte tydeligvis drengen fra Albertslund, der gjorde at han passede så godt på hans vest at Lukas, uanset hans kæmpe indsats, hurtige kombinationer og skarphed, ikke kunne komme igennem til den elektroniske vest.

Lukas tabte desværre 3 – 1, men fik en flot bronze med hjem.

Næste på banen var Cecilie. Cecilie har kun deltaget til et stævne tidligere, – nemlig Berlin Open, som er et stævne på et helt andet niveau end her, så  nerverne sad lidt uden på dobok’en. Især da hun havde spottet hendes modstander var en temmelig rutineret kæmper fra Finland.

Men, i samarbejde med coach Mike Ramsing, fik de styr på nerverne og gik med hovedet højt på banen. Selvom finnen, forsøgte at sætte sig i respekt, havde det en meget lille effekt på Cecilie, som valgte at sætte tempoet ved at placere hendes første spark i hovedet på finnen og så var kampen igang. Cecilie hev en imponerende sejr hjem på 27 – 15 og en velfortjent guldmedalje.

Sidste mand på banen havde vi Marcus. Marcus havde trukket den længste strå og gået direkte i finalen, som enten skulle blive til en kamp mod hans evige rival: Alex eller en ukendt nordmand.
I den kamp kunne vi konstatere at Alex blev det ikke da kampen sluttede med det såkaldte “Point Gab” – 20 points forskel i tredje runde, til nordmanden. Marcus, fik senere at vide at nordmanden var den forsvarende meste til US Open (en af verdens største stævner, kun toppet af VM og OL).

Så Mike og Marcus gik igang med at udrede en plan. Ved kampstart, kunne vi tydelig se effekten af dette, da Marcus satte damp under kedlerne og lagde sig i spidsen efter 20 sekunder med en føring på 6 – 2.

Nordmandens satte tempoet op og med sin store rutine vendte han føringen til sin fordel. Desværre måtte vi se til at nordmanden løb afsted med sejren over Marcus med et snævert resultat på: 12 – 20.

Dette var nok en af de flotteste præstationer vi har set Marcus levere til dato, som tager en velfortjent sølv med sig hjem.

Samtidig kan vi fortælle at Proud Lions blev stævnets 11. mest vindende klub!

Vi sender et kæmpe stort tillykke til alle kæmperne og hylder jer med et stort løvebrøl!